Пізня матуся Кемерон Діас: який сьогодні вигляд має успішна акторка та бізнесвумен (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Кемерон Діас - як сьогодні виглядає акторка
Кемерон Діас. Фото: Getty Images

30 серпня зірці виповниться 52 роки

У березні 2024 року ми писали, що Кемерон Діас вдруге стала мамою. Чим сьогодні займається улюблениця мільйонів глядачів та який вигляд вона має - дізнавайтесь у цій статті.

51-річна американська акторка Кемерон Діас здобула популярність завдяки ролям у стрічках “Маска”, “Дещо про Мері”, “Янголи Чарлі” та “Відпочинок за обміном”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Насправді ж маленька Кемерон мріяла стати зоологинею. В її домі проживали не лише коти, а й пташки, миші та навіть змії. Але після закінчення школи вона почала будувати кар’єру моделі і лише у 21 рік, коли її запросили зіграти в “Масці”, Діас пішла здобувати необхідний досвід на уроках акторської майстерності.

Протягом наступних років вона знімалася як у незалежних та низькобюджетних стрічках, так і більш яскравих картинах. Але у 2014-му, втомлена постійними зніманнями та подорожами, Кемерон заявила про перерву в акторській кар’єрі.

Після цього зірка відзначилася різноманітними активностями. Вона долучилась до просування кампанії політика Ела Гора, працювала з американськими ветеранами, а також запустила виробництво органічного бренду вина (її партнеркою по бізнесу стала Кетрін Пауер).

Як і багато інших зірок Діас спробувала себе у ролі письменниці, написавши дві книги - про тіло та довголіття.

Про своє повернення в кіноіндустрію зірка нещодавно повідомила у своєму мікроблозі. Так, побачити Діас у роботі можна буде вже восени 2024 року на Netflix.

Особисте життя зірки

Піти під вінець Кемерон наважилася у 2015 році. Її обранцем став учасник гурту Good Charlotte Бенджі Медден. Сьогодні закохані разом виховують двох дітей - доньку Реддікс (2020) та сина Кардинала (2024).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про відомих красунь, які обманули свій вік. Як їм у 50+ вдається мати молодий вигляд - читайте у цій статті.