Оце так несподіванка! 51-річна Кемерон Діас вдруге стала мамою

Новини шоубізнесу
25 912
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кемерон Діас
Фото: instagram.com/camerondiaz

Разом зі своїм чоловіком акторка до останнього приховувала новину про народження малюка

Зірка Голлівуду Кемерон Діас та її чоловік, музикант Бенджі Медден, які виховують 4-річну донечку , вдруге стали батьками! Що відомо про поповнення в родині артистів — дізнавайтеся нижче!

Новину про народження другої дитини знаменитості повідомили у спільному дописі в Instagram. Кемерон Діас не стала розсекречувати жодних подробиць, окрім того, яке імʼя вони обрали для новонародженого малюка. Так, сина Кемерон Діас та Бенджі Медден назвали Кардиналом Медданном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, чи сама артистка народила це маля, або ж скористалася послугами сурогатної мами — поки невідомо. Так само пара приховує й обличчя малюка, намагаючись зберігати конфіденційність.

Ми благословенні та раді оголосити про народження нашого сина, Кардинала Меддена. Він чудовий, і ми всі дуже раді, що він тут! Заради безпеки та конфіденційності дітей ми не будемо публікувати жодних фотографій, але він справді милий. Ми благословенні та вдячні. Надсилаємо любов від нашої родини вашій,
— написали Кемерон Діас та Бенджі Медден.
Кемерон Діас та Бенджі Медден
Фото: instagram.com/camerondiaz
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Віталій Козловський нарешті підтвердив, що незабаром стане татом . Артист поділився радісною новиною прямо у новому кліпі на пісню “Рубіж”.