Сміялась з усіма, а потім плакала: Анна Трінчер показала себе у період "гидкого каченяти" - до кардинальної зміни зовнішності (ФОТО)

Зіркова краса
2 164
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Анна Трінчер в юності та зараз
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Трінчер зізналась, що стикалась з булінгом у юні роки

Сьогодні нею захоплюються мільйони людей. Та, виявляється, Анна Трінчер не завжди була настільки впевненою у собі та, зокрема, у своїй красі. Що змушувало її відчувати себе недостатньо гарною - розповідаємо далі у цій статті.

23-річна українська акторка та співачка Анна Трінчер поділилась в Instagram Stories архівними фотографіями. На них дівчина зазнімкована у підліткові роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Анна відмітила, що в неї було багато різних етапів, але загалом весь дитячий та підлітковий період вона почувала себе “гидким каченям”. Так, все своє життя вона присвятила боротьбі з надлишковою вагою, волоссям в “не тих місцях” і, як наслідок програних битв, ще й з купою образ на свою адресу від однолітків.

Анна Трінчер в юності та зараз
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка також додала, що всі “недоліки”, про які їй щоденно нагадували однолітки, не заштампились би в її свідомості так надовго, якби вона знала свою цінність та могла за себе постояти.

Я чітко пам’ятаю, як я сміялася гучно разом з ними над своїми “брежнєвськими бровами”, а потім йшла і так само гучно плакала. Я багато сміялась - так захищалась моя психіка, подавляючи сльози,
- поділилась дівчина.

Та все ж віра Анни в себе зіграла якнайкраще. Сьогоднішня Трінчер - яскравий приклад того, як суспільство помилялося щодо неї.

Анна Трінчер в юності та зараз
Анна Трінчер. Фото: wikipedia.org / instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Анна Трінчер вляпалася у скандал через палкий поцілунок з подругою. Його прокоментував навіть її колишній чоловік! Дізнавайтесь подробиці - у цій статті.