Найвідоміша жертва пластичних операцій показала, який вигляд мала до всіх маніпуляцій із зовнішністю (ФОТО)

Зіркова краса
593
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Джослін Вільденштейн до та після пластичних операцій
Джослін Вільденштейн. Фото: instagram.com/jocelynewildenstein

З багатієм, через якого вона почала робити пластичні операції, Джослін розлучилася після 19 років шлюбу

Раніше ми показували, який сьогодні вигляд має успішна акторка та бізнесвумен Кемерон Діас. А у цій статті продемонструємо разючі кадри до та після всіх пластичних операцій відомої світської левиці.

84-річна швейцарська світська левиця Джослін Вільденштейн поділилася з підписниками свого мікроблогу архівною світлиною. На ній знаменитість зазнімкована зі своєю маленькою донечкою на руках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що на цьому кадрі Джослін абсолютно не схожа на себе. А все тому, що це фото зроблене до численної кількості пластичних операцій.

Так, свою першу пластичну операцію Джослін зробила понад три десятиліття тому на догоду чоловікові - мільярдеру Алеку Вільденштейну. Він обожнював котів, тож жінка заради нього змінила розріз очей на котячий. Саме так світська левиця заробила собі прізвисько “жінка-кішка”.

Потім вона збільшила вилиці та підборіддя за допомогою імплантів і, звісно ж, “надула” губи. На жаль, експерименти із зовнішністю зробили її обличчя настільки огидним, що за це її стали називати “нареченою Франкенштейна”.

Сьогодні Джослін, яку називають найвідомішою жертвою пластичних операцій, живе у Нью-Йорку разом з модельєром Ллойдом Кляйном. Вони зустрічаються близько 20 років, з яких 7 років перебувають у статусі заручених.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Анна Трінчер показала себе у період "гидкого каченяти". Який вигляд мала співачка до кардинальної зміни зовнішності - дивіться у цій статті.