Пройшла тест на детекторі брехні: Аріана Гранде відповіла на закиди про пластику, яку вона нібито робила

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Аріана Гранде зізналась, чи робила пластику обличчя
Аріана Гранде. Фото: instagram.com/arianagrande

Зірка використовувала філери та ботокс, але не робила пластику

Аріана Гранде, яка розійшлася з чоловіком та тепер винна йому чималу суму грошей, розповіла про косметичні процедури. Чи дійсно зірка вдавалася до пластики, щоб поліпшити свою зовнішність - дізнавайтесь у цій статті на Хочу!

31-річна американська співачка та акторка Аріана Гранде погодилася пройти тест на детекторі брехні. Під час перевірки відома красуня зізналася, які косметологічні процедури встигла спробувати, а до яких, попри чутки, вона ніколи не вдавалася. Про це пише Page Six.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, Гранде ніколи не робила пластику носа, грудей та “підтяжку лисячих очей”. Ба більше, про останню процедуру співачка навіть не знала, поки її не почали хейтити. Що це правда, підтвердив поліграфолог.

Водночас Аріана зізналась, що використовувала філери та ботокс, проте відмовилась від них кілька років тому. Вона також висловила свою підтримку всім людям, які роблять такі речі.

Протягом багатьох років я використовувала тонни філерів для губ і ботокс. Я зупинилася у 2018 році, тому що я просто відчула, що це було занадто багато,
- сказала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про рожевий макіяж і довгі стрілки Аріани Гранде. Ділимося секретом їхнього створення - у цьому матеріалі.