Голос країни 13: вокаліст з команди Наді Дорофєєвої розгромив суперницю з команди Івана Клименка та пройшов у прямі ефіри

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

15 жовтня відгримів черговий епізод вокального талант-шоу "Голос країни 13". Учорашній ефір  проходив під новими правилами. Між учасниками влаштовувалися так звані кросбатли. Суть них полягала в тому, що один зірковий тренер кидав іншому виклик. Потім вони виставляли виконавців із своїх команд на вокальну дуель і  по закінченню виступу, глядачі в залі, за допомогою голосування в спеціальному додатку обирали артиста, який пройде до прямих ефірів.

7 епізод шоу розпочався виступом Романа Панченка з команди Наді Дорофеєвої. Він заспівав пісню французького артиста Stromae  "Formidable". Цікаво, що Роман разом з Надею за кілька днів змінив пісню для участі в кросбатлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Панченко просто приголомшив всіх зіркових тренерів унікальним перформансом. У деяких моментах композиції він застосував  музичні напрацювання та зробив свій унікальний ремікс.

Суперницею Романа стала талановита виконавиця з команди Івана Клименка Ліза Шафорост. Юна рокерка вразила виконання пісні гурту  "Thirty Seconds to Mars" - "The Kill".

Ліза чудово впоралася зі своїм завданням, однак глядачі були більш прихильними до Романа. Він випередив свою візаві аж на 48 голосів та став першим учасником прямих ефірів "Голосу країни 13".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Іван Клименко пошкодував про свій вибір на "Голосі країни", коли почув "Bloody Mary". Свій вибір Іван Клименко зупинив на Вероніці Коваленко. Вона стала останньою учасницею в команді продюсера.