На власний ресторан не вистачило… Переможниця 12 сезону "МастерШеф" зізналась, на що витратила призові гроші

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Валерія Матрохіна, фото
Переможниця 12 сезону "МастерШеф" Валерія Матрохіна. Фото: instagram.com/valeria.matrokhina/

Валерія Матрохіна не мала серйозних планів на цю суму

Про перемогу на "МастерШеф" мріє чи не кожен кухар. Але чи правда переможці цього проєкту мають "золотий квиток" на успішне майбутнє в кулінарній сфері? Виявляється, не все так солодко… Не так давно Влад Міцкевич розповідав про закулісся шоу, а тепер переможниця 12 сезону Валерія Матрохіна неочікувано зізналась, що їй заплатили менше, ніж переможцям нових сезонів.

Валерія Матрохіна зуміла здобути перемогу на найвідомішому кулінарному шоу країни. Та власний ресторан дівчина досі не відкрила. Хоча прихильники були впевнені, що вона отримала чималий виграш, який міг би їй в цьому допомогти. Куди ж Лєра поділа призові гроші?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тріумф на "МастерШеф" приніс Валерії всього 300 тисяч гривень, хоча в новому сезоні обіцяють цілих 500 тисяч. До речі, раніше переможці шоу отримували більш значущий приз — навчання у престижній школі Le Cordon Bleu у Франції. Серед цих щасливчиків були Євген Клопотенко та Ольга Мартиновська. Але Матрохіній так не пощастило.

Дівчина розповіла, що призових грошей зовсім недостатньо для серйозних кулінарних проєктів. Навіть 500 тисяч гривень, які отримують переможці нових сезонів, не вистачає для відкриття власного ресторану.

Валерія Матрохіна зізналась, яку суму їй заплатити за участь в МастерШеф-12, фото
Валерія Матрохіна розповіла про перемогу на шоу "МастерШеф-12". Фото: скриншоти з Інстаграму

Валерія зізналась, що в неї не було чітких планів на призові гроші. Частину суми вона витратила на допомогу притулкам для тварин, а за решту придбала якісну кухонну машину, яка зараз допомагає їй у веденні фуд-блогу. Також деяка сума залишилася в неї як заощадження.

А ще Матрохіна наголосила на тому, що перемога на "МастерШеф" не є гарантією успіху. Якщо ніц не робити, то тріумф швидко забувається. Тож, дівчина активно працює над втіленням своєї мрії — відкриттям власного ресторану, хоча поки що не вважає, що настав час для цього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось Клопотенку кубок за перемогу на "МастерШеф" вручили тільки зараз. Команда проєкту неочікувано потішила переможця 5-го сезону, який 9 років чекав на свою нагороду!