Влад Міцкевич розсекретив, чи можна купити перемогу на проєкті "МастерШеф"

Знаменитості
1 892
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Влад Міцкевич

Відомий кулінар зізнався, чи пропонував знімальній команді гроші за власну перемогу

Зірка кулінарного проєкту “МастерШеф” Влад Міцкевич, який спровокував чималий скандал своїм “романом” з Олею Поляковою, відверто розповів про участь у популярному телешоу. Кулінар зізнався, чи планував купити собі переможне місце, та чи можливо це взагалі. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Влад Міцкевич приймав участь у восьмому сезоні проєкту "МастерШеф", а згодом — у "Битві сезонів". Проте в жодному з них чоловікові не вдалося здобути омріяну перемогу. Хоча, за словами кулінара, колись він навіть намагався домовитися з командою проєкту та пропонував їм гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформацією про це Влад Міцкевич поділився в інтервʼю блогеру Богдану Беспалову. Міцкевич не розсекретив, скільки саме пропонував заплатити за перемогу, проте він поспішив запевнити, що на такі пропозиції отримав категоричну відмову.

Я намагався. Зразу на категоричні "ні" йдуть. Максимально.
Ніхто ніколи там (на "МастерШеф" — прим. ред.) не купляв перемогу. Це неможливо,
— зазначив Влад Міцкевич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також Влад Міцкевич розповів, за що отримував від команди Полякової по 50 тисяч гривень на місяць. Та коли прийшов час другої оплати, продюсер Олі Полякової почав вимагати чеки та інші звіти про витрати