Такого ви ще не бачили! Стало відомо, що кардинально зміниться в новому 14 сезоні шоу "МастерШеф"

Мастер Шеф
566
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 14 сезон, фото
Фото: instagram.com/masterchefstb

Судді привідкрили завісу і показали одне з глобальних нововведень 14 сезону

Ми знаємо, що ви вже засумували за улюбленим кулінарним шоу "МастерШеф". Але вже зовсім скоро — 24 липня — розпочнеться новий сезон проєкту з новими цікавими правилами. ;) Творці шоу вирішили заінтригувати нас ще більше та показали одне з найбільших нововведень. Детальніше — в нашому матеріалі.

Знімальна команда "МастерШеф-14" поступово розкриває секрети нового сезону, а ми із задоволенням ділимося ними з глядачами. Днями на сторінці шоу з’явився анонс, у якому йдеться про новинки, які чекають на учасників і глядачів у 14-му сезоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, сценаристи створили ще один вид фартухів — золотий! Такий фартух буде представлений на "МастерШеф" вперше.

Золотий фартух з’являється на "МастерШеф",
— такими словами творці проєкту підписали відео з анонсом.

Крім цього, в анонсі можна побачити знайоме багатьом користувачам соціальних мереж обличчя — це чоловік відомої блогерки Даші Євтух, Олександр Глазовий, якого вона часто показує у своїх відео. Також уважні глядачі помітили колишню учасницю "МастерШеф" Маргариту Крутько. Що ж вони там робитимуть? Дізнаємось зовсім скоро! :)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також радимо вам прочитати наш матеріал про те, яку суму за перемогу в "МастерШеф-12" отримала Валерія Матрохіна. Дівчина зізналась, що цих грошей їй мало на що вистачило.