Сальма Гаєк підтримала тренд, який не виходить з моди вже кілька сезонів (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сальма Гаєк, яка раніше з’явилася у золотому костюмі на благодійному вечорі, знову одягнула сяюче вбрання. Цього разу у відтінку, який вже кілька сезонів поспіль тримається в тренді.

Вчора, 2 листопада, акторка Сальма Гаєк відвідала виставку її брата-дизайнера Самі Гаєка. На захід, який проходив в Беверлі-Гіллз, зірка з’явилась у компанії свого чоловіка Франсуа-Анрі Піно.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цієї події Сальма вбралася у чорний топ, який був прикрашений навколо горловини камінням, а також спідницю та туфлі на підборах у модному кольорі металік. Такого ж тону була й сумка, яку вона тримала у руці. Своє темне густе волосся вона залишила розпущеним і зробила макіяж з акцентом на очі та губи.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Зазначимо, що одяг в такому кольорі не пасує власницям світлої шкіри, а також тим, хто носить одяг plus-size. Це все не стосується Гаєк, тож на ній вбрання у кольорі металік виглядало ідеально! Також акторка дотрималась рекомендацій стилістів і не стала одягати відразу кілька блискучих речей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували ще один стильний вихід Сальми Гаєк. Зірка похизувалася не лише своїм чудовим смаком, а й фізичною формою!

Фото: Getty Images