Осіння класика. Тейлор Свіфт вигуляла вбрання у природних відтінках сезону (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Тейлор Свіфт, яка раніше похизувалася стрункими ногами , потрапила під приціл нью-йоркських вуличних фотографів. Для свого виходу співачка обрала осінній аутфіт у коричневих кольорах. Показуємо ближче її образ - у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Співачка Тейлор Свіфт вкотре продемонструвала чудовий смак. Вуличні фотографи Нью-Йорку зазнімкували знаменитість, коли вона прямувала від свого автомобіля до ресторану Minetta Tavern. Поруч з зіркою йшли члени її команди.

Для свого виходу Свіфт обрала образ в осінній гамі кольорів. Відмітимо, що цей стильний аутфіт легко повторити, тож обов’язково візьміть його собі на замітку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Тейлор вбралася у коричневий светр з принтом від Gant, коричневі широкі джинси та лофери на підборах від Sezane. Доповнювали образ коричнева сумка на довгому ремінці від Mansur Gavriel та носки у гарбузовому відтінку. Співачка залишила своє волосся розпущеним, а також зробила традиційний макіяж з червоною помадою.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Тейлор Свіфт прийшла на спортивний захід свого бойфренда. Вона вбралася у червону вінтажну кофту з логотипом його команди, яку поєднала з чорною мініспідницею.

Фото: Getty Images