Сукня за майже 2 тисячі доларів, але не “сіла”: дочка Гайді Клум не вгадала з вбранням (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дочка Гайді Клум, яка раніше вражала з зірковою мамою сміливими образами у Берліні, цього разу не вгадала з вбранням. Сукня, яка мала б підкреслити стрункі форми дівчини, насправді її підвела. Деталями цього модного конфузу ділимося у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Дочка супермоделі Гайді Клум, 19-річна Лені, відвідала фешн-церемонію CFDA Fashion Awards у Нью-Йорку. Цей захід негласно називають “Оскаром” модної індустрії. Про це пише ТСН.

Для своєї появи юна модель обрала вбрання від Hellessy з колекції весна-літо 2024. Це була сукня, що складалася з червоної спідниці та бежевого корсетного топу. Останній мав пишні рукави з органзи та чашки зі щільної тканини й прозорої частини на талії. Доповнювали образ лаконічна зачіска та макіяж з червоною помадою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Лені мала б виглядати розкішно у вбранні за 1890 доларів (приблизно 68 тисяч грн). Проте великі груди дівчини не вмістилися у чашки й просвічувалися через прозору тканину. Водночас атласна шовкова тканина спідниці дуже пом’ялася, через що мала неохайний вигляд. Тож цей вихід юної Клум став справжнім модним конфузом.

Скрін: tsn.ua
Скрін: tsn.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Гайді Клум зачарувала відвертою сукнею від українського дизайнера. Це вбрання супермоделі навіть визнали найкращим за версією VogueUa.

Фото: Getty Images