Зірковий streetstyle: осінній лук Блейк Лайвлі, який легко повторити (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Блейк Лайвлі, яка раніше приміряла жовто-синій аутфіт , знову потрапила до об’єктивів вуличних фотографів. Як і минулого разу, вона продемонструвала стильний образ з сумочкою від відомого бренду.

У повсякденному житті акторка Блейк Лайвлі одягається, як і будь-яка інша жінка її віку. При виборі речей вона робить ставку не лише на стиль, а й комфорт. Саме тому її образи легко повторити та вписати у власний гардероб. Не виключення і її нещодавній аутфіт.

Зірку серіалу “Пліткарка” помітили у Нью-Йорку, коли вона йшла вулицею і щось слухала у навушниках. Блейк навіть не звертала увагу на папараці, оскільки звикла до їхньої постійної уваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для свого виходу вона обрала модне у цьому сезоні коротке картате пальто, яке поєднала з темно-синім светром з високою горловиною та синіми прямими джинсами. Доповнювали образ зірки коричневі черевики на шнурівці, а також синя сумка від Chanel. Своє світле волосся вона залишила розпущеним та відмовилась від макіяжу.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували, як Блейк Лайвлі відпочиває від материнства . Акторку помітили у компанії зіркових подруг дорогою до піцерії.

Фото: Getty Images