Тільда Свінтон підтримала тренд, який заснувала Коко Шанель (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Твідові костюми стали позачасовою базою та оселились у гардеробах модниць по всьому світу. Також не байдужі до цього тренду й знаменитості, які одягають речі з твіду на різні світські заходи. Так, як носити трендовий твід нещодавно показали Пенелопа Крус та колишня Ді Капріо. Тепер же до цього списку додалася й акторка Тільда Свінтон.

Тільда Свінтон відвідала спеціальний показ містичної трилерної драми “Вічна донька” (The Eternal Daughter), який відбувся у Лондоні. Відмітимо, що акторка зіграла у цій картині подвійну роль - художниці Розалін та її літньої матері Джулі.

Для своєї появи на публіці Свінтон обрала елегантний total black образ. Вона вбралася у твідовий костюм, що складався з двобортного жакета зі срібними ґудзиками та широких штанів. Доповнювали образ чорні туфлі та каблучка з камінням. Своє коротке світле волосся акторка уклала, зачесавши назад, а також зробила макіяж зі своєю улюбленою червоною помадою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували костюм-трійку акторки Кейт Бланшетт. В ньому вона з’явилась на церемонії у Сингапурі разом з принцом Вільямом.

Фото: Getty Images