Гейлі Бібер у трендовому пальті помітили на вулицях Нью-Йорку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дружина співака Джастіна Бібера потрапила під приціл папараці. Її зазнімкували дорогою до автомобіля у Нью-Йорку. Модель була одягнена у стильне пальто та туфлі, які увійшли до трендів цієї осені. 

Модель Гейлі Бібер прибула до Нью-Йорку, де й потрапила до об’єктивів камер вуличних фотографів. Для свого виходу вона обрала цікавий образ у стилі 80-х, який привертав до неї увагу.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, вона вбралася у шкіряну мініспідницю та чорний светр з V-подібним вирізом. Зверху Гейлі накинула модне довге пальто баклажанового кольору з ґудзиками та дуже широкими плечима. На ногах у неї були трендові туфлі Мері Джейн, а у руках - велика сумка-валіза в тон пальта. Доповнювали образ чорні колготки, окуляри від сонця та кілька прикрас.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Схоже, стиль 80-х є одним з її улюблених - Гейлі часто поєднує міні з речами, що мають широкі плечі. Маємо визнати, він їй дуже пасує!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, акторка Лілі Джеймс також нещодавно приміряла трендові туфлі Мері Джейн. Вона поєднала їх з незвичайною сукнею. Весь образ зірки можете побачити у цій статті .

Фото: Getty Images