Бренд Gasanova презентував нову колекцію: її обличчям стала військовослужбовиця, яка втратила ногу на війні (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Військовослужбовиця Руслана Данілкіна, яка втратила ногу на війні , стала обличчям нової колекції від українського бренду. Що відомо про цей модний дроп - читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua.

Бренд Gasanova створив колекцію The Year of Dragon, яка є вираженням вдячності, даниною доблесті, силі та відданості українських героїв. Стати її обличчям запросили військовослужбовицю Руслану Данілкіну, яка втратила ногу на війні.

Відповідні світлини з’явились у мікроблозі засновниці бренду - дизайнерки Ельвіри Гасанової. На них Руслана позує в елегантних вбраннях чорного кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожного року, незалежно від культури та національності, люди цікавляться східною символікою свята. Ми вирішили, що це прекрасна можливість презентувати українцям нашу інтерпретацію давньої традиції. Обличчям дропу стала Руслана Данілкіна, видатна героїня Збройних сил України. Її історія є прикладом мужності та рішучості, а також пронизливим нагадуванням про те, що, попри святкові дні, відлуння війни резонують у наших серцях,

– йдеться у підписі до фото.

Фото: @gasanova_elvira
Фото: @gasanova_elvira
Фото: @gasanova_elvira
Фото: @gasanova_elvira
Фото: @gasanova_elvira
Фото: @gasanova_elvira
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Руслана Данілкіна вступила до лав Збройних сил України у віці 18 років, коли рф розпочала повномасштабне вторгнення. Під час бойового завдання машина дівчини потрапила під мінометний обстріл у Херсоні й вона втратила ногу. Та навіть попри ті жахливі події вона не втрачає оптимізму та називає себе найщасливішою.

Також раніше ми показували розкішний образ Олени Зеленської від Gasanova. В ньому вона з’явилась на одному з офіційних заходів під час свого візиту до США.

Фото: @gasanova_elvira