Крістен Стюарт “засвітилась” на модному шоу у трендовому вбранні (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Крістен Стюарт, яка раніше вразила новиною про весілля, відвідала показ відомого французького бренду. Який вигляд мала зірка “Сутінок” у сукні з глибоким декольте - показуємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Акторка Крістен Стюарт днями відвідала показ Chanel Pre-Fall 2024. На захід, який відбувся у Манчестері, вона з’явилась у вбранні від цього французького модного дому. Про це пише Vogue.

Для своєї появи на публіці Стюарт обрала плісировану сукню з глибоким декольте з твіду. Доповненням до цього чорно-білого вбрання слугували чорні чоботи та низка ланцюжків срібного кольору. Своє волосся акторка зібрала в пучок та зробила вечірній макіяж.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Відмітимо, що з модним брендом Chanel Крістен Стюарт співпрацює як амбасадорка давно. Тож її поява на шоу не викликала здивування. Ба більше, сама акторка зізналася, що заздрила б, якби її не запросили на цей показ. Відео з відповідним коментарем з’явилось на сторінці бренду в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останнім часом Крістен Стюарт не часто відвідує заходи, тож кожна її поява привертає увагу публіки. Про один з таких виходів, а також модний образ акторки ми писали у цьому матеріалі.

Фото: Getty Images