На українському ТБ незабаром вийде новий серіал "Служба 112", який зніматимуть за підтримки МВС

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Серіал "Служба 112" на ICTV2: перші деталі
Серіал "Служба 112". Фото : ICTV2

Стали відомі перші подробиці та сюжет

Телеканал ICTV2 за підтримки Міністерства внутрішніх справ України починає роботу над розробкою нового формату – багатосерійної екшн-драми “Служба 112”. Що це буде — розповідаємо далі!

Повідомляється, що новий проєкт розкаже історії про будні екстрених служб України, працівники яких цілодобово працюють заради порятунку і допомоги іншим. Саме сьогодні, 1 липня, в річницю створення Служби 112, телеканал анонсує роботу над новим проєктом про тих, хто рятує та допомагає ❤️

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

📌 Єдиний телефонний номер 112 використовується як альтернатива гарячим лініям 101, 102, 103 та 104, дозволяючи одним дзвінком викликати на місце надзвичайної події співробітників ДСНС (рятувальників і саперів), поліцейських, парамедиків, а також аварійної служби газу. Про їхні щоденні подвиги глядачам і розповість 16-серійна екшн-драма “Служба 112”.

Для МВС України надзвичайно важливо показувати титанічну роботу наших підрозділів. Адже уся наша система, у тому числі поліцейські та рятувальники, цілодобово та невпинно рятують людей, подекуди ризикуючи власним життям. У нашій скриньці безліч надзвичайних історій, частина з яких стануть підґрунтям для створення сюжетів нового проєкту про Систему 112. Зі свого боку можу запевнити, що ми всіляко підтримуватимемо створення нового серіалу,
– наголосила директорка Департаменту комунікації МВС Мар’яна Рева.

За сюжетом, головні герої серіалу — не просто колеги, а справжня родина, яка разом переживає радощі та біди, існує в умовах щоденної боротьби за життя. Поліцейські, рятувальники та парамедики щодня забезпечують порядок на вулицях Києва, ліквідують аварійні ситуації, надають допомогу постраждалим. Воєнний час ускладнює роботу – небезпек стало більше, а кваліфікованих кадрів менше. Але наші герої разом долають усі перешкоди заради порятунку людей.

Це новий формат для України, в якому ми хочемо розповісти чесну, живу, реалістичну історію про будні екстрених служб. Для нас дуже важлива співпраця із МВС: маємо можливість вивчити особливості кожного підрозділу, дослідити їхню роботу, познайомитись із локаціями та технікою, почути особисті історії співробітників та зібрати реальні кейси викликів. 2Служба 112” – це неймовірна історія про героїв серед нас,
– розповідає креативний продюсер і шоуранер проєкту Дмитро Хрипун.

Сценаристів консультують фахівці відомства, а частина історій, розказаних в серіалі, засновані на реальних подіях. На сьогодні проєкт перебуває на етапі написання сценарію і підготовки до знімального періоду.

Додамо, що Служба 112 розпочала свою роботу у Києві у 2023-му році. Згодом вона запрацювала в усіх західних та центральних областях України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що власний фільм невдовзі збирається знімати телеведуча та блогерка Леся Нікітюк. Що це буде — дізнавайтеся тут.