Культове шоу "Хто хоче стати мільйонером?" повертається!

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

"Хто хоче стати мільйонером?" 2024 - що відомо про новий сезон, як взяти участь
Культове шоу "Хто хоче стати мільйонером?" знову виходитиме на українському ТБ. Фото: пресслужба ICTV2

Телеканал ICTV2 анонсував старт нового сезону та оголосив кастинг

Вже цієї осені телеканал ICTV2 подарує глядачам 10 нових серій легендарного квіз-шоу “Хто хоче стати мільйонером?”, а разом з тим — можливість виграти мільйон! Що про це відомо та як взяти участь у шоу — дізнавайтеся далі на HOCHU.ua!

Легендарний формат, адаптований у більш як 130 країнах світу, полюбився й українцям. Перший сезон на телеканалі ICTV вийшов ще у 2021 році. Тоді квіз, адаптований командою мовника, зібрав перед телеекранами понад 10 млн глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На жаль, підготовку до другого сезону перервало повномасштабне вторгнення. Але нарешті настав час для повернення легенди та можливості відсвяткувати інтелектуальні таланти українців. Адже, як зазначають продюсери шоу, “Хто хоче стати мільйонером” – це не тільки шанс виграти мільйон, але й унікальна можливість показати, що в Україні живуть дуже розумні, всебічно розвинені та кмітливі люди – абсолютно різного віку, професій та соціального стану 😉✨

Редактори ретельно готують запитання, засновані на цікавих фактах із широкого кола загальних знань. Тож для глядачів шоу “Хто хоче стати мільйонером” – це не тільки розвага з азартом спостерігати за тим, хто ж забере додому мільйони, а й можливість розширити свої знання, та позмагатися у швидкості та влучності відповіді з гравцями у студії або членами власної родини.

Ми пишаємося можливістю долучитися до історії шоу і вже вдруге стати командою, яка раз на тиждень збиратиме перед телеекранами українців, буквально цілими родинами. Ми бачили, як 1 сезон свого часу вже зайняв почесне місце серед лідерів телеперегляду, тож розраховуємо, що і цього року наші глядачі не змагатимуться за пульт, а весело проводитимуть час разом за переглядом обʼєднуючого шоу на кнопці ICTV2. Адже, як на мене, найцінніший елемент гри “Хто хоче стати мільйонером” — у її інтерактивності. Гравці у студії отримують шанс виграти мільйон. Глядачі вдома – відповідаючи на запитання паралельно з ефіром, перевірити хто в родині найрозумніший, найшвидший чи має найсильнішу інтуїцію. А щоб глядачам було ще цікавіше – ми готуємо для них декілька інтерактивних сюрпризів. Це буде по справжньому обʼєднуючий сезон,
- говорить Тетяна Гребенік, шоуранерка проєкту “Хто хоче стати мільйонером?”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Канал поважає та зберігає канонічну атмосферу ультравідомого шоу “Хто хоче стати мільйонером”, в яку незмінно закохані глядачі з усього світу. Водночас новий сезон стане особливим для України, з погляду його місії: рухаючись в ногу з українським суспільством, яке у часи війни проявило себе у нових якостях, збираючи мільйони на благодійні цілі, продюсери шоу прагнуть наповнити новий сезон важливими сенсами. Саме тому гравців обиратимуть в першу чергу за інтелектуальними критеріями, але важливим елементом кастингу буде також формулювання мотивації виграти мільйон.

Головна інтрига цього року – скільки мільйонерів принесе Україні 2 сезон шоу “Хто хоче стати мільйонером?”. Нагадаємо, що в першому сезоні дійти до запитання на мільйон зміг лише один гравець – Олег Мороз із Сумщини. Проте мовник підкреслює: мільйонерами мають шанс стати буквально усі відібрані гравці, які зможуть дати відповідь на 15 запитань ігрового компʼютера. Тож, можливо, у 2 сезоні ми побачимо більше хеппі-ендів 🤍

До слова, зараз триває кастинг для участі в проєкті “Хто хоче стати мільйонером?” на ICTV2. Щоб потрапити на гру та отримати можливість виграти грошовий приз, майбутні кандидати мають заповнити анкету за цим посиланням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, на що витратила свій виграш Валерія Матрохіна — переможниця 12 сезону “МастерШеф”. Нагадаємо, що дівчина виграла 300 тис. грн і мріяла відкрити власний ресторан. Чи здійснилися її плани — дізнавайтеся разом із HOCHU.ua!