Шоу "Супермама" нормалізує грумінг і насильство? Професіоналізм Карпачова глядачі поставили під сумнів

Супермама
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Останній випуск популярного українського шоу "Супермама" викликав величезні суперечки між глядачами. Історія однієї з учасниць, а тим паче її нормалізація, викликала обурення в Мережі, так само, як і відсутність необхідної реакції від експерта-психолога Дмитра Карпачова. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Як зауважило видання " Wonderzine Україна ", у нещодавньому випуску одна з учасниць, на ім'я Тетяна, розповіла власну історію кохання. Виявилося, що зі своїм чоловіком Віталієм вона познайомилася у віці 15 років. І все б нічого, якби йому на той момент не було більше ніж 30 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

32-річний продюсер почав приділяти їй увагу та залицятися, хоча сам на той момент був офіційно одружений. За словами Тетяни, перший секс у них відбувся, коли їй виповнилося 16. І хоча інші учасниці слухаючи цю історію не приховували свого шоку, редактори проєкту підставили під таку розповідь урочисту музику та кадри романтичної взаємодії чоловіка та жінки.

Шоу "Супермама" нормалізує грумінг і насильство? Професіоналізм Карпачова глядачі ставлять під сумнів - фото №1

Одна з учасниць проєкту прямо запитала у Віталія, чим 32-річного чоловіка привабила 15-річна дівчина-підліток. Водночас вона підкреслила, що за стосунки з неповнолітніми та розбещення, передбачена кримінальна відповідальність. Проте чоловік має протилежну думку і не вважає свої вчинки аморальними.

Якби всі думали, як ви, то людство вимерло б. Вік не має значення,

— заявив Віталій.

Цікаво, що історія кохання пари — не єдине, що здивувало глядачів. Як виявилося, попри свій щільний гастрольний графік та виснажливу роботу, Тетяна не отримувала зарплату. Натомість всі зароблені гроші забирав чоловік-продюсер.

Я просила, щоб мені хоча б давали кишенькові гроші, як дитині в школу, за які я не мала звітувати… Я свою зарплатню в очі не бачила. Усі гроші забирав він (чоловік Тетяни — ред.) і розпоряджався ними… Я, можна сказати, виривала зубами ці гроші, щоб він мені їх давав,

— розповіла жінка.

Проте великий галас піднявся саме через реакцію експерта-психолога проєкту Дмитра Карпачова. А все тому, що на рахунок поведінки чоловіка він не висказався від слова зовсім. Проте стосовно Тетяни він підкреслив, ніби вона живе з дитячою позицією та має "приховане небажання брати на себе відповідальність і страх не впоратися з проблемами". А коли учасниця розповідала про цькування з боку чоловіка, Карпачов заявив, що це "бурхлива реакція підлітка, а не дорослої жінки".

Варто зазначити, що на відміну від експерта шоу, інші учасниці стали на захист Тетяни й засудили дії чоловіка. Такої ж думки виявилися і користувачі соцмереж, які активно почали висловлювати своє обурення.

Шоу "Супермама" нормалізує грумінг і насильство? Професіоналізм Карпачова глядачі ставлять під сумнів - фото №2
Шоу "Супермама" нормалізує грумінг і насильство? Професіоналізм Карпачова глядачі ставлять під сумнів - фото №3
Шоу "Супермама" нормалізує грумінг і насильство? Професіоналізм Карпачова глядачі ставлять під сумнів - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, скільки балів від учасниць-конкуренток отримала Тетяна. Чи хватило їй балів, аби отримати звання супермами — дізнавайтеся тут .

Главное фото: wonderzine.me