Волонтерки, моделі та акторки: вже відомо, хто боротиметься за увагу головного "Холостяка", ветерана війни Олександра Терена

Холостяк-13
624
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Холостяк-13 - кастинг на участь завершено - які дівчата прийдуть на проєкт
Олександр "Терен" Будько. Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Напередодні початку зйомок прихильники проєкту вже можуть скласти враження про учасниць 13 сезону

Кастинг на 13-й сезон популярного шоу "Холостяк", де головною зіркою став ветеран війни Олександр "Терен" Будько, офіційно завершено. Українські жінки подали понад 1500 заявок, встановивши новий рекорд для шоу. Та в нас і не було сумнівів, адже про нашого “Холостяка” вже пише навіть світова преса!

В інтерв'ю для "Коротко про" команда шоу розповіла про різноманітність учасниць цього сезону. Серед претенденток є волонтерки, акторки, студентка Гарварду, плюс-сайз модель, фанатка чорного гумору та інші цікаві претендентки на серце Терена. Всі ці жінки прагнуть показати свої справжні риси та завоювати прихильність "Холостяка".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

13-й сезон обіцяє бути насиченим та цікавим, адже за серце Олександра змагатимуться максимально різні дівчата. А деякі з них вже прокоментували, як вирішили подати анкету на участь у проєкті.

Хочеться, щоб на “Холостяку” були найкращі дівчата України, без крінжів і дивних цінностей. Я вважаю себе такою, вважаю себе достойною Олександра. Хочу нормалізувати інклюзивність, показати на своєму прикладі, як будувати стосунки з ветеранами. А ще у мене прізвисько Христос, а Христос і Терен — це ж ідеальний метч. Це не я, це історія так каже,
— каже одна з учасниць.

Багато дівчат знали про Олександра ще до його участі в шоу. Деякі з них бачилися з ним особисто, інші дивилися його інтерв'ю або читали про нього в інтернеті. Деякі навіть запрошували Будька на побачення, але він відмовляв через брак вільного часу.

За декілька годин до оголошення нового сезону я запросила Сашка на прогулянку, та він сказав, що зайнятий. Коли побачила, що він став головним Холостяком країни, зрозуміла, що треба подавати анкету, бо, мабуть, тільки так можна сходити з ним на каву. Дивилась майже всі сезони "Холостяка" і завжди уявляла себе там, на місці дівчат, проте не наважувалась. А зараз впевнена в собі, і Сашко — саме той, заради кого хочу випробувати цей шанс,
— розповіла ще одна претендентка на участь у шоу.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що однією з учасниць нового сезону також могла стати відома відьма Марія Тиха. Проте, ймовірно, у проєкті вона зʼявиться з дещо іншою метою.