Зйомки проєкту "Холостяк-13" офіційно почалися: перший кадр з дня знайомства Олександра Терена з дівчатами (ФОТО)

Холостяк-13
1 169
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Холостяк-13 - зйомки нового сезону
Олександр Терен. Фото: instagram.com/tsvit_terenu

У Мережу потрапив знімок, зроблений у перший день старту знімального процесу нового сезону "Холостяка"

Як вже відомо, за увагу головного Холостяка країни у 13 сезоні будуть боротися волонтерки, моделі, акторки, студентка Гарварду та інші учасниці, які пройшли кастинг. А сьогодні виявилося, що Олександр “Терен” Будько нарешті познайомився з тими, хто найближчим часом відправиться на побачення з ветераном російсько-української війни.

Таких висновків прихильники романтичного шоу дійшли після того, як на офіційній сторінці “Холостяка” в Instagram зʼявилося спільне фото Олександра Терена з Григорієм Решетніком. У кадрі головний герой постав на світлині у білій сорочці та чорному костюмі, а незмінний ведучий проєкту — у костюмі в коричнево-бежевому відтінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Судячи з кадру не важко здогадатися, що цей день настав — зйомки 13-го сезону шоу “Холостяк” офіційно почалися. Судячи з усього, днями команда проєкту вже відзняла пілотний випуск, а саме — відзняли вечірку-знайомство Олександра Терена з усіма учасницями.

Холостяк13 - зйомки нового сезону офіційно розпочалися
Холостяк-13. Григорій Решетнік та Олександр Терен. Фото instagram.comholostyakstb
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відома відьма Марія Тиха зізналася, що отримала пропозицію піти на зйомки нового "Холостяка". Однак там вона зʼявиться не у ролі учасниці проєкту.