"Холостяк" Олександр Терен розповів, що не зустрічатиметься з дівчиною, яка говорить російською (ВІДЕО)

Холостяк-13
1 094
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Терен розповів, яку саме мріє знайти дівчину
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Для героя реаліті Холостяк мова має неабияке значення

Менше двох тижнів тому стало відомо, що зйомки 13 сезону реаліті “Холостяк” офіційно розпочалися. Холостяком на цей сезон було обрано ветерана війни Олександра Будька з позивним “Терен”, який втратив на передовій обидві ноги.

Олександр розповів, яку саме мріє знайти для себе дівчину на проєкті. Отож, в інтерв'ю “Вікнам” захисник зазначив, що перш за все шукає україномовну супутницю. Для військового надзвичайно важливим є питання мови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Олександр зазначає, що російська для нього - мова ворога. Терен не хотів би, щоб його кохана людина була російськомовною. До речі, сам чоловік не переходив на українську після нападу росії, а розмовляв нею завжди.

Якщо це російська мова, то це для мене дуже принципово, звичайно, тому що це мова ворога. Я ніколи її не толерував, ще навіть до великої війни, ще до часів 2014 року. Я точно не розмовляю принципово і не хотів би, звичайно, щоб розмовляла людина, яка буде поруч зі мною, яка поділяє мої якісь погляди у житті. Російськомовна дівчина – тотальний дисонанс. Це не та тема, на яку б я хотів би дискотувати з нею. Ми повинні зараз максимально мобілізуватися і зробити так, щоб українська культура, українська нація, українське суспільство загалом було українське. Нічого російського не повинно бути взагалі, тим більше мова,
- наголосив знаменитість.

Варто відзначити, що для Олександра також фундаментально важливим є внутрішній світ його обраниці. Військовий визнав, що його дуже приваблює те, коли людина розвивається.

Внутрішній світ має бути багатим, багатогранним. Щоб можна було вивчати, постійно дізнаватися щось нове. Мене приваблює, коли люди розвиваються, шукають точки дотику зі мною. Чим більше людина різноманітна у своєму житті, у своїх поглядах, тим приємніше. Класно, коли ви можете подискутувати, коли ви на чомусь не сходитесь поглядами. Класно, коли ви сходитеся поглядами і можете когось пообговорювати разом. Чим більше людина буде різнобарвна, разноманітна в своїх поглядах, в своєму житті, тим мені буде цікавіше з нею спілкуватися,
- резюмував Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як парамедикиня Пташка з Азовсталі відповіла, чи піде на “Холостяка” до Олександра Терена. Катерина Поліщук прокоментувала заклики підписників взяти участь у популярному проєкті.