"Від аб'юзу до приниження": блогер розповів про психологиню "Холостяка-13", яка не щадить учасниць

Холостяк-13
14 026
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Холостяк-13 - що відомо про новий сезон
Холостяк-13. Григорій Решетнік та Олександр Терен. Фото: instagram.comholostyakstb

Кажуть, що це психологиня зі "сталевим характером", яка за будь-яку ціну виводить учасниць на емоції

Цієї осені на екрани повернеться новий сезон шоу "Холостяк", головним героєм якого став ветеран війни Олександр Будько, а однією з учасниць — відома співачка. Зйомки вже тривають, а блогер Богдан Беспалов поділився закулісними подробицями, розповівши, хто насправді робить це шоу незабутнім.

У своєму Telegram-каналі "BespaLOVmedia" Беспалов зазначив, що на проєкті вже багато років працює психологиня Лілія Шакалова, яка славиться своїми жорсткими методами. Вона не лише змушує учасниць демонструвати справжні емоції, але й активно використовує нестандартні психологічні прийоми, що залишають у дівчат глибокий емоційний слід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами блогера, Шакалова, будучи самотньою, повністю занурена в роботу, що робить її справжнім "хижаком" шоу. А після спілкування з нею, за чутками, багато учасниць довго не можуть прийти до тями.

Жінка “совєтської закалки”, відповідно і такий підхід до роботи. Вона, як головна психологиня шоу, виводить героїв проєкту на потрібну емоцію будь-яким способом: від аб'юзу до приниження, цькування, маніпулювання болісним минулим людей.
В житті дуже самотня жінка, яка живе виключно роботою. Своїм характером зʼїдає будь-кого, хто зустрічається на шляху. Для продюсерів Шакалова — знахідка, для учасників — місяці реабілітації у психолога. Лілічка визнає українську мову лише на камеру, бо так потрібно. Сама спілкується в житті та з учасниками виключно російською з еталонним московським акцентом,
— запевняє Беспалов.
Холостяк-13 - що відомо про зйомки нового сезону
Лілія Шакалова. Фото: instagram.com/shakaloval
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше новий "Холостяк" відверто зізнався, чому розійшовся з коханою у час повномасштабної війни. Олександр Терен пригадав свої останні романтичні стосунки.