Олександр Терен показав, як приймав своє головне рішення на шоу "Холостяк": схоже, фінал буде складним (ФОТО)

Холостяк-13
652
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен, фото
Головний герой шоу Олександр Терен. Фото: instagram.com/holostyakstb/

Олександр Терен заінтригував шанувальників фотографіями з фіналу шоу "Холостяк"

Олександр Терен продовжує "зливати" зйомки фіналу "Холостяка". Нещодавно головний герой шоу показав, хто з рідних підтримає його на шоу, а тепер здивував шанувальників фото, де він роздумує, якій дівчині віддати своє серце в фіналі.

Зйомки 13-го сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк" добігають кінця. Вже незабаром глядачі побачать, як Олександр "Терен" Будько шукав кохання на проєкті та дізнаються, чи знайшов він "ту саму" — єдину і неповторну обраницю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ветеран війни, ймовірно, вже зробив свій остаточний вибір, який буде розкритий в останньому епізоді. Натякнув він на це, опублікувавши фото у своєму Instagram.

На фото Олександр Терен задумливо сидить на стільці, що стоїть на шафі. Його він підписав такими жартівливими словами: "Я на фіналі проєкту". З цього можна зробити висновок, що фінал "Холостяка-13" — була емоційно нелегка подія для військового, як і вибір обраниці.

Олександр Терен на фіналі Холостяка, фото
Олександр Терен приймає складне рішення на шоу "Холостяк". Фото: instagram.com/tsvit_terenu/

Коли вийде 13 сезон шоу "Холостяк"?

Офіційних дат ще немає, однак очікується, що 13-й сезон вийде на екрани восени. Григорій Решетнік припустив, що перший епізод покажуть у листопаді, хоча точну дату автори шоу ще не озвучили, але обіцяють зробити це найближчим часом.

Ведучий також зазначив, що зйомки шоу під час війни відбувалися з урахуванням комендантської години та повітряних тривог. Але інших змін у новому сезоні не передбачалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше Григорій Решетнік розповідав, як готувались до перезапуску цього проєкту. Однак розповіді ведучого викликали шквал критики та негативу в Мережі.