"Холостяк" Олександр Терен зізнався, чи важко йому ховати свою нову дівчину після фіналу шоу

Холостяк-13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Терен зізнався, наскільки йому важко не афішувати нові стосунки
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Наразі шанувальники проєкту допитуються в Олександра про його можливу кохану

В Україні завершилися зйомки 13-го сезону шоу “Холостяк”, головним героєм якого став Олександр Терен, який вже встиг зізнатися, чи знайшов на шоу кохання. Відтак, новий сезон реаліті вийде на екрани 1 листопада.

До речі, ім'я переможниці громадськість дізнається наприкінці 2024 року. Варто зауважити, що за правилами проєкту головний герой не може показувати дівчину, яку він обрав у фіналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, саме в цей період допитливі шанувальники холостяка-захисника тероризують його запитаннями стосовно тріумфаторки, яка полонила його серце. Зокрема, у Терена хочуть дізнатися деталі зйомок та звісно ж почути його фінальний вибір. Відтак, герой шоу влаштував у себе в Інстаграмі день запитань на відповіді про нашуміле реаліті.

Як воно триматись і не афішувати стосунки до фіналу шоу?
- запитала в Олександра підписниця.
Олександр Терен зізнався, наскільки йому важко не афішувати нові стосунки
Скриншот

До речі, на це питання відповів доволі однозначно. Чоловік зазначив, що це було складніше, ніж він думав. На кілька наступних запитань стосовно його участі у вищевказаному проєкті він відповідав, чи хотіли його родичі зніматися в “Холостяку”.

Ні, їм погрожували, що заберуть мене ще на один проєкт, якщо не погодяться,
- резюмував Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Терен пожалівся на зйомки у шоу “Холостяк”. Він зазначив, що його попереджали про такий перебіг подій.