Популярна українська виконавиця заявила про своє відношення до реаліті "Холостяк" (ВІДЕО)

Холостяк-13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

SOWA в такий спосіб повідомила фоловерів про реліз нової пісні
Фото: instagram.com/sowa_official

Артистка розповсюдила у себе в соцмережах відео з фрагментом нового трека

Популярна українська артистка SOWA, яка висловилася щодо позиції Софії Ротару по Україні, зробила досить гучну заяву. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, знаменитість дала зрозуміти, що має безпосереднє відношення до шоу “Холостяк”. Селебритіс поширила відео (фрагмент нової пісні, в якій згадується “троянда”).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, дівчина додала підписЮ з якого можна зробити висновок, що вона і є учасницею нашумілого проєкту. До речі, фоловери співачки саме так і подумали. Ба більше, деякі з них вже припустили, що артистка і є новою обраницею Олександра Терена - головного героя шоу.

Діано вітаю, ви пройшли у наступний тур кастингу на проєкті Холостяк.Я готова, нарешті, зізнатися, що маю відношення до проєкту «Холостяк». Вгадаєте яке?Хто першим вгадає, той отримає квиток на мій сольний концерт 13.12. у Львові! Дехто точно зрозуміє, кому присвячені ці слова і про які зміни у житті так хочеться розказати всьому світу, але поки можу поділитись тільки піснею. Сподіваюсь, вам сподобається"
- написала під відео SOWA.

 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка SOWA ледь не побилася із киянами. Артистка вразила перформансом на вулицях столиці.