Справжні красуні! Учасниці "Холостяк 13" вперше засвітилися на екрані (ФОТО)

Холостяк-13
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен, фото
Учасниці "Холостяк 13" вперше з'явились у кадрі. Фото: instagram.com/holostyakstb

Дивіться, які дівчата боротимуться за серце Олександра Терена

Днями на СТБ оголосили точну дату прем’єри 13 сезону шоу "Холостяк", а тепер показали кількох дівчат, які будуть змагатись за кохання та прихильність головного героя Олександра Терена. Варто сказати, що йому буде непереливки, адже на проєкт завітали неймовірні красуні. Відео та фото дивіться на Хочу!

На офіційній сторінці проєкту в Instagram з'явився тизер, у якому можна побачити багатьох учасниць 13 сезону шоу "Холостяк". У відео показані кадри першої зустрічі дівчат з Олександром, а сам ролик починається зі слів військового: "Коли ще кохати, як не зараз?".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Далі глядачам показують кількох учасниць, які змагатимуться за серце ветерана і блогера. У ролику учасниці з'явилися в елегантних сукнях та виглядають так гарно, наче вони на конкурсі краси.

Учасниці Холостяк 13, фото
Дивіться, які красуні боротимуться за серце Олександра Терена. Скриншот
Учасниці Холостяк 13, фото
Дивіться, які красуні боротимуться за серце Олександра Терена. Скриншот

У ролику можна помітити деяких жінок, про яких раніше згадував блогер Богдан Беспалов. Зокрема Аліну Мойсенко, Єлизавету та Анастасію Анісімову.

Цікаво, що тизер містить інтригу. Одну з учасниць Олександр Терен сам вирішив запросити на шоу, але її обличчя глядачам поки не показали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом популярна українська виконавиця заявила про своє відношення до реаліті "Холостяк". Артистка SOWA зробила досить гучну заяву.