Григорій Решетник не стримав емоцій: що ведучий "Холостяка" думає про Олександра Терена

Холостяк-13
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Григорій Решетник висловився про Олександра Терена
Холостяк-13. Григорій Решетник та Олександр Терен. Фото instagram.comholostyakstb

Григорій Решетник розповів, що Терен полонив дівчат ще до старту зйомок проєкту

Український телеведучий Григорій Решетник поділився враженнями від першої зустрічі з Олександром Тереном, який став новим героєм шоу "Холостяк", дата премʼєри якого вже відома. За його словами, Олександр вразив його своєю харизмою та особливою енергетикою. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

На офіційній сторінці проєкту в Instagram розповіли, що знайомство Решетника і Терена відбулося на виставці, присвяченій подіям війни. Олександр вже тоді був у центрі уваги, оскільки його розглядали на роль головного героя шоу, хоча остаточне рішення ще не було ухвалено.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Телеведучий також розповів, що ближче вони познайомилися вже коли розпочалися зйомки програми. Відзначивши сильну особистість Терена, Решетник згадав, як дівчата були у захваті від Олександра після премʼєри фільму "Нескорені", що присвячений національній збірній Invictus. Саме тоді продюсери "Холостяка" вирішили запросити Олександра взяти участь у проєкті.

Я вражений мудрістю цього чоловіка, його незламністю, силою духу. І це без зайвої патетики, лише констатація фактів. Олександр — ерудований, пише книжки, створює соціально значущі проєкти й дуже відповідально ставиться до знімального процесу. Він комунікабельний, підтримує будь-яку тему. А ще — неймовірно харизматичний і з чудовим почуттям гумору,
— розповів Григорій Решетник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні "Холостяк" Олександр Терен зізнався, чи важко йому ховати свою нову дівчину після фіналу шоу. Адже Наразі шанувальники проєкту допитуються в Олександра про його можливу кохану.