Ця помилка з рушником може надто дорого обійтися для вашого волосся: ніколи так не робіть

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Таку помилку роблять усі жінки
Помилка для волосся. Фото: Хочу!

Волосся дуже ніжне та потребує дбайливого догляду

Практично кожного дня збираючись на роботу жінки прагнуть якнайшвидше помитися. Після душу ми не задумуючись загортаємо волосся у рушник і йдемо займатися своїми справами. Проте така помилка може дорого коштувати для стану нашої зачіски.

Насправді тримати рушник на голові дозволяється максимум кілька хвилин. Чим може обернутися таке поводження з волоссям, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стилісти та перукарі рекомендують більш дбайливо ставитися до своїх локонів. А тримати рушник на голові дозволяється лише 3-5 хвилин. Особливо важливо не стягувати волосся володаркам довгої шевелюри.

Як правильно користуватися рушником

Закрутити на голові після миття та почекати, щоб ввібралася волога. Злегка промокнути, але ні в якому разі не терти, щоб уникнути пошкоджень. Витирання з застосуванням сили, тертя рушником, агресивне сушіння та струшування може спричинити ламкість та посічення кінчиків.

Після того, як зняли рушника, потрібно нанести на волосся стайлінг-засіб, рідину для полегшення розчісування та сушити природним шляхом чи феном на низьких режимах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як за кілька хвилин зробити відому зачіску “Мальвіна” . Кілька порад дозволять додати їй об’єму та неперевершеного вигляду.