Як не зіпсувати своє волосся: 4 прості правила від б’юті-блогера (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дівчина розчісує волосся, фото
Фото: freepik.com

Деякі дії ми робимо постійно, навіть не здогадуючись про негативні наслідки для нашого волосся

Раніше ми розповідали про популярні міфи про догляд за волоссям. Тепер пропонуємо дізнатися, що не варто робити, аби йому не нашкодити.

Кожна жінка мріє про здорове та гарне волосся. Проте деякі наші звички можуть заподіювати йому шкоду і все можливе, що ми робимо для догляду за локонами, взагалі втрачатиме будь-який сенс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож нижче разом з б’юті-блогеркою Енн Волчо розповідаємо про чотири помилки, яких часто допускаються жінки у догляді за волоссям.

Спите з мокрою головою

Контакт мокрого волосся з подушкою призводить до його пошкоджень. Також вологе волосся може пересушуватися.

Сушите волосся у природний спосіб

Якщо ви не користуєтесь феном для сушіння волосся, волога в ньому випаровується повільніше. Залишаючись вологим тривалий час, волосся стає вразливим до пошкоджень. Як наслідок - з’являються ламкість та посічені кінчики.

Нехтуєте використанням термозахисту

А дарма! Цей засіб створює захисний бар’єр, що захищає ваші локони від впливу високих температур. Завдяки цьому зменшується ризик появи ламкості, пересушування та посічених кінчиків.

“Закриваєте” маску кондиціонером

Маска також виконує функцію закриття кутикули, тож використовувати після неї кондиціонер вже не потрібно. Крім того, за таких дій ви ризикуєте перенаситити волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися інформацією, як у жодному разі не треба крутити локони на випрямляч. Більше про це - у цій статті .