Дізнайтесь, якого відпочинку вам не вистачає саме зараз (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тест на бажаний відпочинок
Море і ліс. Фото: Хочу!

Можливо час поїхати в гори чи поніжитися на сонечку?

Літня пора найбільш сприятлива для відпусток, проте іноді складно вирішити куди поїхати, щоб максимально відпочити. Душа бажає поплескатися у теплому морі, піднятися на гору чи “загубитися” у тихому лісі? Допоможе обрати найкращий варіант простий тест.

Хочу! добре знає, що якісний відпочинок потребує кожна людина. Але вподобання відрізняються. Одні обирають кількаденний похід у гори, а інші мріють про фантастичну засмагу. Цікавий тест допоможе отримати точні відповіді на питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Подивіться на картинку і оберіть варіант, який манить вас якнайбільше. А відповіді очікують під картинкою.

Тест на бажаний відпочинок
Гори, море і ліс. Фото: Хочу!

Море

Якщо ваш вибір припав на воду - ви прагнете спокою і умиротворення. Теплі хвилі моря, які омивають тіло, м’який пісок під ногами і ніжне сонечко приходять до вас у снах кожної ночі. Терміново ідіть у відпустку, шукайте білети і вирушайте до води. Якщо немає можливості полетіти в іншу країну, в Україні є безліч водойм з чудовим відпочинком.

Гори

Постійні хвилювання на роботі та прагнення досягти успіху виснажили вас морально і фізично. Для відновлення сил ваш організм потребує сходження на гірську вершину, де оглядаючи світ з висоти пташиного польоту ви черпатимете енергію і натхнення для майбутнього.

Ліс

Щодення рутина може розвинути невпевненість та апатію. Тому негайно складайте рюкзак і вирушайте до тихого лісу, щоб серед природи і співу птахів зцілити своє серце. Кілька днів наодинці з собою допоможуть подивитися на світ з іншого боку та відновити втрачені сили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували цікавий тест, який підкаже, що вас очікує у майбутньому. Можливо це допоможе зробити правильний вибір чи отримати відповіді на складні питання.