Дорофєєва анонсувала свій перший повноформатний альбом та розповіла, як сварилась з Кацуріним, коли писала нові пісні

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва розповіла, коли вийде її новий альбом
Надя Дорофєєва презентує новий альбом і розкриває особисті моменти зі стосунків з Мішею Кацуріним. Фото: Надя Дорофєєва / Facebook

Співачка також поділилась відрізками кількох пісень й зізналась, з ким будуть дуети у новій платівці

Надя Дорофєєва, охорона якої нещодавно влаштувала стрілянину у Червонограді, розповіла, коли вийде її перший повноформатний альбом. Співачка поділилась серією різноманітних фото та відео, де можна було побачити процес створення нової платівки та почути кілька свіжих пісень. А ще зірка заговорила про сварки зі своїм чоловіком Кацуріним, які виникали за цей період.

Надя Дорофєєва, яка виступає під псевдонімом DOROFEEVA, повідомила, що наприкінці вересня представить свій перший повноформатний альбом. Платівка зірки вийде 26 вересня. У зв'язку з цим вона поділилася деякими деталями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, у своєму блозі Дорофєєва написала, що альбом був створений у найважчий період її життя — часи страху, перелому і надії на перемогу добра над темрявою. Вона також зазначила, що серед пісень буде композиція "Гість", яку вони написали разом із Мішею. А також розповіла, як вони посварились під час цього процесу:

Пам’ятаю, як ми прийшли додому і посварились через щось. Міша сів і почав писати куплет, граючи на гітарі, яку нам на весілля подарував наш друг Мітя. Ця гітара 1955 року куплена в Америці. Я сиділа в сусідній кімнаті, уважно слухала і не заважала. Потім він зайшов до мене і зіграв куплет і я зрозуміла, що ця пісня — про моє дорослішання, про те, що я відчувала на той момент.

Окрім цього, Надя поділилася спільними фото та відео, де показала ту саму гітару. На одному з роликів видно, як вона проводить час разом із дітьми Міши від його попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною: чоловік грає на гітарі, Дорофєєва тримає на руках його доньку Олександру, а син Іван сидить поруч на дивані.

Пізніше Дорофєєва опублікувала ще один допис, в якому вирішила познайомити шанувальників з деякими піснями. Трек "Паролі" Надя створювала разом Іваном Клименком. Ця пісня про те, що "всі ми дурні коли закохуємось, але що може бути прекраснішим".

Також Дорофєєва зізналась, що до платівки увійде її дуетний трек з OTOY. А ще дозволила своїм фанам почути трішки відрізків з цього довгоочікуваного альбому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Тіна Кароль "витіснила" Дмитра Шурова з Нацвідбору на Євробачення-2025. Реакція артиста не забарилась.