Екскохана Мурата Налчаджіоглу відреагувала на його воззʼєднання з колишньою дружиною (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Фоксі висловилася про примирення Налчаджіоглу з Лілією Реус
Анастасія Фоксі та Налчаджіоглу. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Анастасія Фоксі прокоментувала чутки щодо роману між Налчаджіоглу та Лілією Реус

Особисте життя Мурата Налчаджіоглу настільки бурхливе, що інколи важко прослідкувати за тим, як стрімко змінюються його жінки. Адже тільки нещодавно стало відомо про його розставання з моделлю Анастасією Фоксі, яка після цього зробила аборт, як тепер ходять чутки про ймовірне возз’єднання бізнесмена з колишньою дружиною.

Не так давно у своїх соцмережах Мурат Налчаджіоглу натякнув на примирення з візажисткою Лілією Реус. Турецький бізнесмен показав, як колишня дружина проводила з ним час в одному з барбершопів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ця новина не пройшла повз Анастасію Фоксі. Точніше, як зазначає вона сама, її не цікавить особисте життя інших людей, а разом з тим немає різниці, чи її екскоханий дійсно повернувся до своєї другої дружини.

Хто він? З ким з нею? Мене взагалі не турбує чуже життя. Я займаюся виключно власним життям, а всі решта можуть бути з ким душа забажає. Всім бажаю лише всього найкращого. І кожному раджу зайнятися власним життям, щоб не було ані часу, ані бажання слідкувати за чужим,
— відповіла Анастасія.
Анастасія Фоксі прокоментувала нові стосунки Мурата Налчаджіоглу
Анастасія Фоксі. Фото: Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишній чоловік Ані Лорак показав помітно підрослу доньку, яка живе на росії разом з мамою-зрадницею. Мурат Налчаджіоглу доволі рідко бачиться з донькою, проте намагається зробити ці миті максимально цікавими.