Фехтувальниця Ольга Харлан увіковічнила свої олімпійські перемоги на тілі: чемпіонка показала нове особливе тату (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Харлан похизувалася новим татуюванням на честь Олімпіади
Ольга Харлан. Фото: instagram.com/olgakharlan

Ольга Харлан відзначила всі шість медалей, які здобула на Олімпійських іграх за свою спортивну кар'єру

Українська фехтувальниця Ольга Харлан відзначила свої досягнення на Олімпійських іграх-2024, де вона могла й не виступити, новим татуюванням. На руці спортсменки з'явився символічний малюнок, що відображає її перемоги — шість медалей, які вона завоювала за роки своєї блискучої спортивної кар'єри.

Рішення зробити татуювання Харлан пояснила бажанням увічнити свої спортивні здобутки. Фехтувальниця обрала оригінальний спосіб — на її руці зображені всі шість медалей у хронологічному порядку, що символізують важливі моменти її професійного шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Ольга Харлан зробила нове тату
Ольга Харлан. Фото: instagram.com/olgakharlan

Крім цього, в Instagram сторіс Ольга показала інші татуювання, які вона зробила раніше. Серед них — зображення п'яти кілець, які є символом Олімпійських Ігор.

Ольга Харлан зробила тату, присвячене Олімпіаді 2024
Ольга Харлан. Фото: instagram.com/olgakharlan

У 2024 році Харлан стала найтитулованішою спортсменкою України. В її скарбничці нагород — дві золоті, одна срібна та три бронзові медалі. На Олімпійських Іграх 2024 у Парижі вона завоювала бронзову медаль в особистому заліку шаблісток, а в командних змаганнях здобула золото. Ольга також встановила новий жіночий рекорд за тривалістю інтервалу між двома золотими медалями в олімпійському фехтуванні — 16 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ольга Харлан відверто зізналася, що війна повпливала на її стосунки з коханим-італійцем. Шаблістка не приховує, що трагічні події в Україні вона переживає вкрай болісно, а це своєю чергою відображається і на її стосунках.