"Фінансово не потягну": Тарас Цимбалюк зізнався, чи готовий одружитися втретє

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна готуються до весілля чи ні
Світлана Готочкіна та Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/got.sveta

Актор серіалу "Зв’язок" зізнався, як стосунки зі Світланою Готочкіною змінили його життя

Український актор Тарас Цимбалюк та бізнесвумен Світлана Готочкіна зустрічаються вже майже два роки. Тому не дивно, що прихильники постійно ставлять їм питання “коли весілля?”, з якого закохані тільки жартують.

Пара звикла не ідеалізувати стосунки та разом намагається розв'язувати всі проблеми. Попри палкі почуття освідчуватися коханій зірка серіалу “Зв’язок” не поспішає. Та стверджує, що зараз у житті має більш важливі пріоритети, ніж укладання шлюбу. Про це актор відверто заговорив у YouTube-подкасті “Розлючена”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тарас Цимбалюк не приховує, що не хотів стосунків після другого розлучення. Проте неочікувано в його житті зʼявилася Світлана, яка зачарувала його своєю енергією і добротою. За словами актора, конструктивний діалог виявився для них з коханою одним з найважливіших чинників успішних та щасливих стосунків, який допомагає долати всі труднощі. 

28 серпня нашій парі виповниться два роки, і я не знаю, що буде далі. Але в цих стосунках ми обидва працюємо над собою. Дуже вдячний Світлані за те, що вона мене садить за стіл і говорить: “Щоб нам було легше, треба цю проблему проговорити. Я хочу, щоб у нас були класні стосунки, щоб ми їх будували разом”.
Такі розмови дуже важливі. Якщо все буде тривати так і далі, ми усе обговорюватимемо, нашій парі нічого не страшно. Звісно, якщо ці розмови даватимуть результат. Я не хочу ідеалізувати наші стосунки,
— поділився Тарас Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк був одружений двічі. Але втретє брати шлюб не поспішає, хоча своє майбутнє бачить саме зі Світланою. 

В ідеалі, в нас має бути весілля, ми про це іноді говоримо. Але не так, що ось у 2025 році плануємо це зробити. При всій моїй пересторозі одружуватися, у нас зі Світланою є спільні цілі: ми хочемо купити будинок, я візуалізую собі це постійно, говоримо про це. Я хочу бути з нею. Та не вважаю, що спершу треба побігти розписатися і зіграти весілля. До того ж думаю, оскільки Світлана ніколи не була в шлюбі, вона захоче таке свято, яке запам’ятається. Мені навіть не хочеться робити для неї звичайне весілля. Якщо вже одружуватися, це має бути так, щоб потім спогади приносили їй задоволення. Елементарно, я фінансово зараз не потягну таке весілля, яке хотів би влаштувати. По-друге, хочу, щоб у нас було класне спільне житло. І це зараз на першому місці,
— зізнався Тарас Цимбалюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дівчина Тараса Цимбалюка привітала його з річницею стосунків на місяць раніше до заповітної дати. У відповідь Тарас потішив реакцією, підтримавши кохану.