Готові на все, щоб продати товар: як нас дурять косметичні магазини

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи продати більше у косметичних магазинах
Хитрощі косметичних магазинів. Фото: chinaved.com

Косметичні магазини - це просто рай для жінок

Напевно ви неодноразово помічали, що після відвідування магазину косметики у торбинці придбано десятки найменувань, хоча ви зайшли лише за помадою чи серветками для макіяжу. При погляді на полиці, мабуть, відключається мозок і зупинитися можливо лише при нульовому балансі на карті чи закритті магазину.

Не завжди вдається вчасно зупинитися, щоб не придбати непотрібних речей. Чому так стається та які хитрощі застосовують маркетологи, розбираємося з ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Лімітована серія або кількість товару обмежена

Це найпопулярніша схема косметичних магазинів. Адже людина, яка бачить таку позначку не втратить нагоди придбати товар, який, можливо, їй навіть не потрібний у цей момент. Тому краще відійти якомога далі від пропонованої продукції.

Святкові колекції

Душа бажає свята, а гаманець волає “годі”! До кожної великої події виробники випускають нові колекції. Свят багато, тому кількість товару лише росте. Можливо святкова упаковка може ненадовго підняти настрій, проте наповнення нічим не відрізняється від звичайного продукту, окрім завищеної ціни.

Новинка

Це слово діє просто магічно на прекрасну половину людства. Нова помада, яка зробить ваші губи неймовірними, сироватка, що чудово впливає на шкіру чи шампунь, від якого волосся буде рости втричі швидше. Не варто купувати під впливом реклами, адже так ви робите стрес шкірі, волоссю та тілу. Користуйтеся тими засобами, до яких звикли і впевнені у результаті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які способи застосовують маркетологи, щоб люди купували значно більше. Підприємці вдаються до різних трюків, способів і варіантів, щоб збільшити свої продажі.