"Я запросила його на борщ!": Леся Нікітюк зустрілася із всесвітньо відомим стилістом Франком Пітером Вільде

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк та Франк Пітер Вільде у Києві
Леся Нікітюк та Франк Пітер Вільде. Фото instagram.comlesia_nikituk

Зірка Нового каналу розповіла, про що спілкувалася з Франком Пітером Вільде – німецьким стилістом та художником з костюмів

Оце так зустріч відбулась у Лесі Нікітюк! Ведуча шоу “єПитання” та “Хто зверху?” (Новий канал) познайомилась зі стилістом Франком Пітером Вільде, який активно підтримує Україну. Він відомий своїми креативними образами з українською символікою та великою кількістю Insta-дописів, присвячених Україні.

І от, німецький художник з костюмів опублікував новий допис. На фото — він разом із нашою Лесею Нікітюк під час теплої зустрічі в Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зірка українського телебачення поділилася емоціями після такого знайомства. За словами Лесі, вона не тільки встигла сфотографуватися з відомим німецьким стилістом, а й поспілкуватися з ним та навіть домовитися про нову зустріч. Наступного разу — вже вдома у Лесі, де вона планує частувати Франка українськими стравами.

Франка я зустріла абсолютно випадково! Просто обідала в одному з закладів Києва і бачу — стоїть яскравий дядько. Широко посміхається, файно виглядає. Придивилась, а це Франк! Я ж його бачила в Instagram. Його фотки в ліфті у вбраннях з українськими елементами чи у наших патріотичних синьо-жовтих кольорах — це щось. Я йому: “Hello, Frank”. А він: “Hello, Who are you?”. Так і розпочалось наше знайомство (усміхається). Взагалі спостерігаю за ним вже давно, захоплююсь look'ами, які він присвячує Україні з першого дня повномасштабного вторгнення. Він пройнявся нашою країною і життям українців. Це дуже круто.
Ми поспілкувалися з Франком, я подякувала йому за те, що він постійно розповідає всьому світу про Україну. Він дуже щирий і простий. Обмінялися з ним контактами. А ще запросила його на борщ! Думаю, скоро прийде. Тож чекайте фоток з моєї квартири, за моїм столом, накритим у два ряди українськими стравами (сміється),
— коментує Леся.

Леся розповідає, що після зустрічі з нею стиліст поїхав обирати нові речі від українських брендів. При чому зробив він це за особистою порадою ведучої.

До речі, він, як стиліст, зацінив моє вбрання! Розпитував, де я і що купила. Йому дуже сподобались мої аксесуари. Як відомо, Франк є щирим фанатом українських брендів, а на мені були саме вони. На кінець нашої розмови я, звісно, порадила йому класні магазини в Києві. Він одразу ж поїхав туди,
— говорить телеведуча.
Леся Нікітюк та Франк Пітер Вільде у Києві - про що домовилися знаменитості
Леся Нікітюк та Франк Пітер Вільде. Фото instagram.comlesia_nikituk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Леся Нікітюк засвітила нового коханого! Ведучу помітили в обіймах таємничого чоловіка😏.