"Якесь нескінченне пекло": Максим Галкін болісно висловився про постраждалих дітей "Охматдиту"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Галкін прокоментував влучання російської ракети по Охматдиту
Максим Галкін. Фото: instagram.com/maxgalkinru

Російський гуморист вкотре підтримав Україну та засудив злочинні дії російських окупантів

Слідом за Аллою Пугачовою трагічний ракетний обстріл України, що росіяни завдали 8 липня, прокоментував чоловік примадонни, Максим Галкін. Відомий гуморист не став стримувати емоцій після того, як побачив наслідки прильоту російської ракети по дитячій лікарні “Охматдит”.

У себе в соцмережах Максим Галкін опублікував кадр з того трагічного дня. На знімку хірург та його робоча команда робили одному з маленьких пацієнтів операцію на відкритому серці та саме в цей момент почалася масована ракетна атака по Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чоловік Алли Пугачової висловив співчуття усім постраждалим та тим, хто втратив близьких через російську агресію. За словами гумориста, росіяни переходять усі межі, коли зазіхають на життя маленьких дітей, які борються за своє життя, але не тільки проти окупантів, а й проти важких хвороб.

Одне зі страшних фотосвідоцтв сьогоднішнього дня — лікарі продовжують робити операцію дитині на відкритому серці прямо під час російської ракетної атаки ❤️‍🩹
На даний момент після масованого удару по Україні 37 загиблих, з них троє дітей, 170 поранених, з них 13 дітей.
Це якесь нескінченне пекло. Найглибші співчуття сім'ям загиблих 💔
— прокоментував Максим Галкін.
Максим Галкін відреагував на обстріл Охматдиту
Максим Галкін. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що трагічний обстріл “Охматдіту” прокоментували навіть Голлівудські знаменитості. Зокрема зірка серіалу “Усі жінки — відьми”, нагадала світовій спільноті про злочинні дії росіян проти України.