Які прилади можуть додати "жару" у будинку: чим краще користуватися вночі

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які прилади додають тепла в будинку
Прибрати зайве тепло у будинку. Фото: kp.ua/

Деякі побутові прилади можуть давати тепла, як духовка

У спекотну погоду люди намагаються знайти найкращі способи охолодити себе і будинок. Деякі навіть готують їжу на мангалі, щоб зайвий раз не вмикати плиту та духовку, адже це сприяє великій віддачі тепла.

Кілька вдалих порад, на кшталт закривати на день вікна і жалюзі чи класти у морозилку простирадло, можуть допомогти впоратися зі спекою. Проте потрібно знати, які прилади можуть додати зайвого тепла при користуванні ними вдень, розповідає bobvila.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Ви можете обійтися без частини теплового обладнання у вашому домі. Від’єднуйте подовжувачі живлення електроприлади та зарядні пристрої для телефонів, коли ними не користуєтеся, адже вони посилюють тепловіддачу в будинок через електричні розетки;

  • замініть лампи розжарювання на холодніші та ефективніші КЛЛ чи світлодіодні лампи;

  • сушарки для білизни виділяють частину тепла, яке вони виробляють для сушіння одягу, у будинок, а цикли посудомийки працюють при температурах від 120 до 155 градусів, що сприяє значному нагріванню будинку. Звичайно, без використання деяких приладів неможливо обійтися, проте можна вмикати їх вночі, що буде не так помітно, адже температура знижується.

До того ж багато хто має знижки на користування електроенергією у нічний час, тож ви зможете суттєво заощадити кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які прилади не можна вмикати через подовжувач. Це може зашкодити побутовій техніці, тому зауважте для себе перелік.