Клавдія Петрівна потрапила до нового списку Forbes Ukraine: хто з вітчизняних зірок склав їй компанію

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Окрім Клавдії Петрівни до рейтингу увійшла одна з тріумфаторок цьогорічного Євробачення Джеррі Хейл
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna/

Серед відомих українців у цей рейтинг вдалося пробитися і новому герою реаліті "Холостяк" Олександру Терену

Легендарний журнал Forbes Ukraine оприлюднив список 30 до 30 ( 30 найбільш успішних українців до 30 років). До цього топу увійшло чимало представників українського шоу-бізнесу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Тож, до цього списку увійшли справжні таланти, починаючи з 19 років. Саме завдяки професійним здібностям, золотими літерами свої імена укарбували Клавдія Петрівна, Джеррі Хейл, герой шоу “Холостяк” Олександр Терен, а також засновник творчого об'єднання МУР Олександр Хоменко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що повний список та знаменитих людей, які потрапили до “30 до 30”, доступний за закритою підпискою на Forbes Ukraine. Зазначимо, що є свої пояснення стосовно того, чому саме до цього переляку потрапили ті, хто потрапили.

Безумовно, поява Клавдії Петрівни у цьому рейтингу навряд чи може кимось ставитися під сумніви. Загальна кількість прослуховувань її треків за рік перевищила позначку у 100 мільйонів. Щодо Олександра Хоменка, то він запам'ятався новаторським мюзиклом "Ти [Романтика]", який утверджує образ Розстріляного відродження.

Джеррі Хейл очікувано увійшла до цього рейтингу. Зокрема,варто нагадати про її успіх на міжнародній пісенній арені, адже вона разом з Альоною Альоною привезла в Україну третє місце Євробачення 2024. Головний герой шоу “Холостяк” Олександр Терен також виправдано потрапляє до цього списку, адже він у 2024 році підняв важливу тему життя після фронту. Зокрема, його позиція реалізовується через Travel Show “Відвал ніг або All інклюзив”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам топ-10 композицій з міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. У рейтингах Spotify потрапили максимально неочікувані треки.