Один вид хліба - не найкращий вибір: більшість покупців обирають саме його

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

який хліб кращий - нарізаний чи ні
Чому нарізаний хліб - не кращий вибір. Фото: gotoshop.ua

Чому варто відмовитися від нарізаного хліба?

Прості деталі можуть мати вагомий вплив на наше життя. Ми розповідали, навіщо насправді металева кліпса на ковбасі. Тепер поговоримо про мінуси такого, на перший погляд, зручного продукту, як нарізаний хліб.

Здається, що нарізаний хліб – це сучасна зручність, яка економить наш час. Однак, крім переваг, є і недоліки того, щоб його купувати. Розповідаємо про них разом із today.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нарізаний хліб швидше псується

Велика площа поверхні сприяє швидкому розмноженню плісняви. Кожен шматочок окремо може стати джерелом зараження. До того ж, ви можете їсти хліб і не знати, що в наступному шматочку все розмножується пліснява. В цілій хлібині пліснява розповсюджується поступово і ви бачите її, коли берете в руки хліб для нарізання.

Такий хліб швидше черствіє

Більша площа поверхні - більший доступ повітря. Через контакт з повітрям скибочки висихають набагато швидше, ніж цілий батон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну і не забувайте, що це маркетинговий хід. Адже нарізаний хліб – це, по суті, той самий продукт, просто порізаний на скибочки. Але, звісно ж, лише вам обирати, який хліб потрібен саме вам. Також ми розповідали, скільки хвилин потрібно заварювати чайний пакетик для ідеального результату.