Як зробити суп густішим: три найкращі способи від просунутих кулінарів

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

густий суп з м'ясом
24 канал / Суп буде неймовірно смачним

Прості продукти, які допоможуть загустити занадто рідкий суп

Ми розповідали, як без оцту зберегти яскравий колір борщу . Тепер ділимось секретами, з якими ваш суп завжди буде смачним, густим і наваристим

Приготувати суп нескладно, але іноді трапляється так, що він виходить занадто рідким. Та виправити ситуацію легко, паралельно можна ще й зробити страву поживнішою. Разом із pixelinform розповідаємо, як саме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Є 3 прості способи, які допоможуть вам загустити суп

Кукурудзяний крохмаль

Додайте в суп 1-2 столові ложки кукурудзяного крохмалю, розведеного в невеликій кількості холодної води. Ретельно перемішайте і доведіть до кипіння. Суп одразу загусне.

Вершки

Вершки додадуть супу не лише густоти, але й вершкового смаку і аромату. Влийте в суп 100-200 мл вершків (жирність за вашим смаком) і доведіть до кипіння. Цей спосіб особливо добре працює для кремових супів.

Картопля

Якщо суп вийшов занадто рідким, натріть на дрібній тертці 1-2 картоплини і додайте в страву. Доведіть до кипіння і варіть 5-10 хвилин до готовності картоплі. Цей спосіб робить суп густішим, але при цьому не змінює його смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для загущення супу можна також використовувати манну крупу, рис, борошно або яєчний жовток. Також ми розповідали, як правильно смажити гриби .