Для вас це стане несподіванкою: для чого отвори та виїмки на овочечистці

Кулінарні підказки
1 148
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

економка для овочів
vse-po-kysheni.com.ua / Для чого насправді всі ці приблуди

Таємниці двосторонньої овочечистки

Ми розповідали, як приготувати ідеальне картопляне пюре. Тепер ділимось цікавою інформацією про такий звичайний інструмент, як овочечистка, що може здивувати вас.

Чи знаєте ви, що вона може набагато більше, ніж просто чистити картоплю та моркву? Давайте разом із порталом “Главред” розкриємо секрети цього корисного інструменту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отвори з зубчиками

Багато хто не розуміє, для чого потрібні ці дивні отвори посередині овочечистки. Насправді, вони мають дуже просте та корисне призначення: натирати часник! Просто вставте зубчик часнику в отвір і крутіть, подібно до тертки. Подрібнений часник буде падати у ваш контейнер. Це швидкий та зручний спосіб подрібнити часник, не забруднюючи руки.

Другий бік

Другий бік овочечистки - це не просто резервний варіант. Він має свої унікальні функції, такі як фігурний зріз, застосовується, якщо потрібно зробити стружку з моркви чи тонко нарізати сир.

Вушко збоку

Невелике вушко збоку овочечистки не таке просте, як здається. Воно призначене для чищення цитрусових! Просто проріжте шкірку цитруса вушком, і ви зможете легко очистити його від шкірки, не втрачаючи соку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Двостороння овочечистка - це не просто інструмент для чищення картоплі. Це багатофункціональний помічник на кухні. Також ми розповідали, як приготувати гору котлет зі жмені фаршу.