Ви могли про це не знати: замініть один інгредієнт - і котлети стануть значно смачнішими

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як покращити смак котлет
ШІ / Як зробити котлети ще смачнішими

Чим замінити хліб в котлетах

Ми ділились порадами, які дозволять вам відрізнити натуральну ікру від штучної. Тепер Розповідаємо, чим замінити хліб у котлетах.

Хліб – це не лише звичний інгредієнт котлет, але й джерело соковитості та пишності. Проте, не завжди хочеться його використовувати. Разом з Pixelinform розповідаємо про альтернативи, які допоможуть вам приготувати смачні та соковиті котлети без хліба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овочі

  • Кабачок - мабуть, найпоширеніша заміна хліба. Кабачок робить котлети неймовірно соковитими та ніжними, а також додає їм трохи солодкуватого смаку.

  • Картопля - в тертому вигляді вона також чудово підходить для заміни хліба. Її крохмаль зв'язує фарш, роблячи котлети пишними та щільними.

  • Морква - додає котлетам не лише соковитості, але й приємного солодкуватого смаку. Її можна подрібнити на терці або додати у фарш у сирому вигляді.

  • Цибуля - робить котлети більш ароматними та соковитими. Її можна подрібнити на терці або додати у фарш у сирому вигляді.

Крупи

  • Манна крупа – це класичний замінник хліба, який робить котлети пишними та ніжними. Її потрібно попередньо замочити у воді або молоці на 10-15 хвилин, щоб вона набрякла.

  • Вівсяні пластівці - не лише роблять котлети пишними, але й додають їм трохи горіхового смаку. Їх також потрібно попередньо замочити у воді або молоці.

  • Рис - робить котлети більш щільними та ситними. Його потрібно відварити до готовності перед додаванням у фарш.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незалежно від того, який замінник хліба ви використовуєте, важливо правильно його  дозувати. Занадто багато може зробити котлети жорсткими та сухими. Також ми розповідали, скільки можна зберігати готовий борщ.