Один інгредієнт, який і так є у вас на кухні, зробить картоплю ще смачнішою: що додати в каструлю

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як смачно відварити картоплю
ШІ / Як смачніше її приготувати

Секрет особливо смачної картоплі

Ми розповідали, як варити сосиски, щоб вони легко чистились. Тепер ділимось секретом особливо смачної картоплі. 

Відварена картопля – це класична страва, яка ніколи не виходить з моди. Але чи знали ви, що один маленький секрет може значно покращити її смак? Мова йде про додавання невеликої кількості цукру під час варіння. Детально розповідаємо про це разом із Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Навіщо додавати цукор у картоплю?

Річ у тім, що картопля містить природні цукри, а доданий цукор підкреслює цей смак, роблячи його більш насиченим. А ще цукор допомагає зберегти природний жовтий колір картоплі, надаючи їй апетитного вигляду. Не забудете додати сіль - і комбінація солодкого і солоного смаків створить цікавий контраст, який робить картоплю більш смачною.

Як приготувати ідеальну відварену картоплю з цукром

Ретельно очистіть картоплю від шкірки. Залийте картоплю холодною водою і поставте на вогонь. Коли вода закипить, додайте чайну ложку цукру на середню каструлю. Варіть картоплю до м'якості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додавання невеликої кількості цукру під час варіння картоплі – це простий і ефективний спосіб зробити цю звичну страву більш смачною і апетитною. Цукор не перебиває смак картоплі, а лише підсилює його. Також ми розповідали, що додати у борщ, щоб він мав яскравіший колір.