Одна ложка простого продукту - і картопля буде ідеальною: ви не знали в про цей трюк, а з ним гарнір буде як в ресторані

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Як приготувати смачне картопляне пюре
blackwood.biz.ua / Секрет апетитної картоплі

Секрет ідеального картопляного пюре

Прості лайфхаком можуть перевернути наше уявлення про звичні страви. Ми розповідали, чому вам варто спробувати борщ без картоплі. Тепер ділимось лайфхаком для ідеального картопляного пюре.

Є простий спосіб перетворити звичайну страву на кулінарний шедевр. Розповідаємо про це разом із Ukr.Media. Все, що вам потрібно – це одна маленька таємниця, про яку знають справжні кулінари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чому сметана робить пюре ідеальним?

Сметана додає пюре кремової текстури, роблячи його більш ніжним і повітряним. Кислинка сметани додає пікантних ноток і збалансовує солодкість картоплі. Жири в сметані роблять пюре більш ситним і поживним.

Як приготувати ідеальне пюре зі сметаною?

Виберіть картоплю крохмалистих сортів. Відваріть у окропі до м’якості. Використовуйте товкач для картоплі, щоб зберегти текстуру.

Введіть тепле молоко, розм'якшене вершкове масло і одну столову ложку сметани жирністю від 20%. Ретельно перемішайте до однорідної маси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так ваше картопляне пюре буде ідеальним - смачним, з ніжною кремовою текстурою. Також ми розповідали, як правильно варити макарони.