Три інгредієнти, кілька хвилин - і вишукана закуска на столі: простий рецепт з кабачків

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

запечені кабачки
Фото з відкритих джерел / Смачна закуска

Простий, але такий смачний рецепт

Ми розповідали, як із кабачків приготувати апетитну запіканку . Тепер ділимось рецептом розкішної закуски з цього простого овочу.

Для цього рецепту вишуканої закуски вам знадобиться лише три інгредієнти та кілька хвилин часу. Рецептом поділились на порталі “1 хвилина” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 4-5 кабачків

  • 300 г твердого сиру

  • 2 упаковки плавленого сиру

Спосіб приготування:

  1. Ретельно вимийте кабачки під проточною водою. Обсушіть їх паперовим рушником. Наріжте кабачки на кружальця товщиною близько 1 см.

  2. Натріть на крупній терці твердий сир і плавлений сирок. Застеліть деко для випікання фольгою або змащеним олією пергаментним папером.

  3. Викладіть кружечки кабачків на деко. На кожен кружечок кабачка покладіть по невеликій скибочці плавленого сиру. Посипте тертим твердим сиром.

  4. За бажанням, на кожен шматочок кабачка можна додати шматочок помідора перед тим, як посипати сиром. Розігрійте духовку до 180°C. Випікайте закуску протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору сиру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подавайте закуску гарячою, поки сир не охолов. З цією простою закускою ви зможете здивувати своїх близьких та друзів без особливих зусиль. Також сир для цього рецепту можна приготувати самотужки. Ми розповідали, як.