Лише люди з високим IQ впораються з загадкою за 5 секунд (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Загадка у картинці
Знайти злодія за 5 секунд. Фото: Хочу!

Перевірте себе на спостережливість

Відомо, що розумні люди не витрачають час на гортання стрічки в інтернеті. Вони краще розгадають цікаву головоломку чи потренують пам’ять загадками.

Загадка у малюнку, яку пропонує jagranjosh допоможе розвинути спостережливість та увагу. А якщо ви впораєтеся з нею за 5 секунд - це означає, що у вас швидке мислення і високий IQ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До вашої уваги пропонується картинка з запальною вечіркою. Люди відпочивають, танцюють і весело проводять час. Але серед запрошених гостей є злодій, якого потрібно відшукати за 5 секунд. Спробуйте заплющити очі, розслабтеся, а тоді відкрийте і подивіться на малюнок. Якщо ви спостережливі, то одразу побачите зловмисника.

Головоломка на спостережливість
Виявіть на картинці злодія. Фото: Brightside 

Вам вдалося знайти злодія за короткий час? Вітаємо, у вас високий інтелект, який допомагає помічати дрібні деталі там, де інші не впораються.

Подивіться уважно на людей. Злодій намагається вкрасти браслет у жінки в рожевій сукні, яка захопилася розмовою з кремезним чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви не впоралися за відведений час, не варто засмучуватися. Можливо вам більше подобаються тести з відповідями чи головоломки з числами.