Макаронна вода "врятує" ваш брудний посуд, якщо його немає чим помити: в чому секрет

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб, якщо закінчився мийний засіб
Вода з-під макаронів може замінити мийний засіб. Фото: publish.com.ua

Замінити засіб для миття посуду надзвичайно просто і екологічно безпечно

Так трапляється, що у раковині повно брудного посуду, а з пляшки мийного засобу не вичавити більше жодної краплі. Якщо вас зненацька застане така ситуація, не потрібно хвилюватися. Вас врятує вода з-під варіння макаронів, яка не лише покращує смак гарніру, а й допоможе помити посуд, головне, не поспішати її виливати.

Цікавий спосіб допоможе відмити брудні тарілки, сковорідки та каструлі, навіть сильно забруднені. Як пустити в дію таку хитрість від розумних господинь, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вода після варіння макаронів має у собі надзвичайно багато крохмалю, який без зайвих зусиль допоможе прибрати весь пригорілий бруд, жир і допоможе відмити посуд до блиску. Все що від вас вимагається - просто залити цією водою всі предмети у раковині.

Після того, як ви вилили “макаронну” воду на тарілки, потрібно почекати 10-15 хвилин, щоб вона добре подіяла. Далі злити воду з посуду і добре промити кожен предмет чистою проточною водою. Такого блискучого результату не завжди вдається досягнути навіть дорогими мийними засобами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про кілька засобів, якими можна мити посуд, якщо закінчився спеціалізований. Так ви завжди знайдете вихід з складної ситуації.